Преговарящите за правителство имат огромни различия по много теми. Това заяви

...
Преговарящите за правителство имат огромни различия по много теми. Това заяви
Коментари Харесай

Илиян Василев: Борисов търси рестарт чрез нови избори

Преговарящите за държавно управление имат големи разлики по доста тематики. Това съобщи в ефира на Дарик енергийният специалист и някогашен дипломат на България в Русия Илиян Василев.

Според него лидерът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г търси рестарт посредством нови избори, които обаче няма да трансформират нищо значително. 

" Евроатлантизмът на Борисов е като този на. Той съдържа корупция, надзор на службите, с цел да бъдат спънати в качествата си да работят против външните закани. Ние нямаме нито един арестуван и наказан за шпионаж ", подчерта Василев. 

Според него от " " - " "  трябва да работят по качеството на посланията, които излъчват към обществото, по хората, които изговарят въпросните послания, и по каналите, по които стигат до хората. 

" Тези послания би трябвало да бъдат съответни, с цел да се обясни разликата сред ГЕРБ- и ПП-ДБ. И би трябвало да стане ясно, че те няма по какъв начин да имат съгласие по службите. Те нямат такова и във връзка с регулаторите. Например Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския доста обича правосъдната промяна, само че това говорене няма да му донесе още гласове. Пленяването на правосъдната система е базисен проблем, само че то не може да измести всички останали проблеми ", обясни енергийният специалист. 

Според Василев политиците от ПП-ДБ би трябвало да приказват и повече за проблеми като пътната карта за „ Турски поток “, тъй като тематиката се замита под килима от множеството медии. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР